Our artisans

Our artisans

“When you make an artisan work, you buy more than a service. You buy hundreds of hours, mistakes and experiments. You buy days, weeks and months of frustrations as well as of pure moments of enjoyment. You do not simply buy something; you buy a piece of heart, the fragment of a soul, a part of someone’s life. More important still, you buy the artisan more time to allow him/her to live his passion.”

Anonymous

 

Jean-Pierre du Canard de l’Artisan (Canard de la Montérégie)

Ghislain des Lapins de Stanstead (Lapin)

Stéphane et Olivier de la Boulangerie La Fournée d’Olivier (Boulangerie de Ste-Julie)

Joanne et Michel des Produits d’Antoine (Pintade de St-Antoine)

Rhéa et Nicolas de la Ferme Turlo (Porcelet)

Didier des Trois Petits Cochons (Boudin)

Marie-Claude de la Ferme Berac (Agneau)

Normand de l’Érablière Fontaine (Produits de l’érable)

Hugues et Benoit de la Fromagerie des Cantons (Fromages du Québec)

Marie Michèle des Épices de Marie Michèle (Épices)

Jean-Marc de Déli Pousse (Micros pousses)

Ovila de la Miellerie Artisanal Bérubé (Miel et hydromels)

Yves de Patate Passion (Pomme de terre)

Luc des Jardins Picoudi (Pousses)

Pierre-André des Jardiniers du chef (Mescluns et salade)

Richard Les Serres Cossetti (Tomates et légumes frais)

Christine Au Trouv-Ail (Fleur d’ail)

Marc de la Ferme Maciocia (Mozzarelle et yogourt de bufflonne)

Michel, Guy, Jeannot (Éleveurs de Bœuf Wagyu)

Louise-Anne de la Ferme Miboulay (Pigeonneau)

La Vinaigrerie (Traditional and cassis’s vinegar)

 

Hotellerie Champêtre
Bonjour Québec
Wine Inspector Wine Inspector Wine Inspector Wine Inspector
CAA - AAA - Recommandé Prix GPTQ Gault Millau
Address 1810, rue Richelieu
Beloeil, (Québec)
J3G 4S4
Sortie 112 - Route transcanadienne (20)
Contact Toll free: 1 888 608-6565
Fax: (450) 467-0525